Razmišljate kako uljepšati zidove? Prije nego što se odlučite za boju ili tapete, u BAGNO salonu potražite trodimenzionalne pločice. One su savremene, nove na tržištu i veoma prilagodljive u različitim prostorima. Moderan stil pločica, jedinstvena geometrija, funkcionalnost i upotreba raznovrsnih linija omogućavaju izvođenje različitih kombinacija.

Postavljanjem ovakvih pločica na zidne površine, dobiva se osjećaj prostorne dubine i na kreativan način se rješava pitanje zidne dekoracije. Ove fleksibilne pločice dolaze u različitim bojama, te njihove kombinacije omogućavaju bezbroj fantastičnih rješenja za uljepšavanje vašeg prostora. Kombinacija pojedinačnih pločica se može koristiti u bilo kojoj prostoriji. Struktura i materijali od kojih su izrađene omogućavaju postizanje različitih dekorativnih efekata u prostoru. Verzije osovine i lukova na rubovima pločice otkrivaju prostor i zidovi nisu samo monotone ravne površine.

Dekorativne reljefne pločice s karakterističnim geometrijskim šarama ukazuju na izuzetan vizualni doživljaj i donose potpuni preobražaj prostora u kojem se nalaze. Unesite dašak glamura u vaš dom i u BAGNO salonu pronađite trodimenzionalne pločice po vašem ukusu.

BAGNO – jer svaki detalj je bitan.