U subotu 22.12.2018. u predivnoj svečanoj sali Doma Armije u Sarajevu održan je tradicionalni LUK & BAGNO Winter event. Pozivu LUK Grupacije se odazvalo se oko 300 domaćih i stranih poslovnih partnera, koji uspješnim zajedničkim projektima uspostavljaju trendove u građevinarstvu i arhitekturi.

LUK & BAGNO  Winter event je okupio bosanskohercegovačke i regionalne profesionalce kada je u pitanju arhitektura, dizajn, projektovanje i izvođenje građevinskih projekata.

„Kompanija LUK i brend BAGNO zajedno sa svojim partnerima, klijentima i uposlenicima proslavlja uspješnu poslovnu 2018. godinu. Veliko nam je zadovoljstvo što smo iz godine u godinu dio novih i inovativnih projekata respektabilnih investitora, projektanata i arhitekata iz cijele Bosne i Hercegovine. Večeras gradimo temelje za nove zajedničke uspješne saradnje u narednoj godini i nadamo se da će se svi naši gosti dobro zabaviti kako bi u što ljepšoj atmosferi započeli sve ono što nas očekuje u 2019. godini.“ rekla nam je Ana Ilić, Koordinator Marketinga LUK grupe.

Događaj su podržali evropski i svjetski brendovi iz domena grijanja i hlađenja, klimatizacije i ventilacije, vodoinstalacije, opreme za kupatila, sanitarija i keramike: Mitsubishi Electric, Hansgrohe, Wavin,  Silmet, Olimpia Splendid, Herz, Thermal trend, Porcelanosa Grupa, Centrometal,TECE, HL, Thermoflux.

HERZ / Petar Jelić  Direktor predstavništva HERZ za BiH i Hrvatsku

„Korektnost i poštivanje osnovnih pravila u poslovanju koja uvijek ističe direktor Grupacije LUK svih 17 godina kako radimo zajedno dovela je do taga da imamo izuzetnu saradnju.“

 HANSGROHE / Lazar Milosavljević Prodajni predstavnik Hansgrohe za BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Srbiju

„Kompanija Hansgrohe sarađuje sa Grupacijom LUK više od 10 godina, od samog osnivanja brenda BAGNO i kao što smo prošle godine obećali na ovom istom skupu napravili smo korak dalje i osnovali osnovali smo predstavništvo u Bosni i Hercegovini što je poboljšalo servis i utvrdio dugogodišnje partnerske odnose.“

Gosti LUK & BAGNO  Winter zabave su mogli uživati uz nastup Berina Buturovića koji je napravio fantastičnu atmosferu i svim prisutnim priredio noć za pamćenje.

 Kompanija LUK je jedan od lidera na bosanskohercegovačkom tržištu na polju sistema za grijanje, klimatizaciju i ventilaciju, vodoinstalacije, te obnovljive izvore energije. Pod LUK Grupacijom posluje i brend BAGNO, poznatim salonom ekskluzivne keramike. Zahvaljujući stručnim zaposlenicima i partnerstvu sa svjetski renomiranim brendovima kompanija je prvi  izbor investitora, arhitekata, građevinskih kompanija i u konačnici krajnih kupaca koji su prepoznali sve prednosti Grupacije, kvalitet proizvoda i usluge koja se nudi.