U prijatnom ambijentu restorana Golf Klub u Sarajevu, u četvrtak 23.04.2015, održan je BAGNO VIP Spring event. Dešavanje je okupilo poslovnu elitu iz domena arhitekture i uređenja interijera, kao i vodeće investitore. U društvu poslovnih partnera obilježen je i  sedmi rođendan BAGNO brenda, koji  danas slovi za jednog od lidera na tržištu.

„Nakon sedam godina slobodno mogu izjaviti da je BAGNO pouzdan partner u realizaciji ma kako komplikovanih i zahtjevnih projekata. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo zajedno sa našim partnerima – arhitektama i investitorima, dali pečat i nekim od građevina koje će ostati u nasljeđu budućim generacijama.“ riječi su Zlatka Adžovića, direktora kompanije LUK koja stoji iza brenda BAGNO.

Prezentaciju noviteta održao je Predrag Parađina, predstavnik brendova Keope, Panaria, Graniti Fiandre, Laminam i Mozaiko Plus, potvrđeni BAGNO partner: „Nakon sedam godina saradnje sa brendom BAGNO, sa sigurnošću mogu reći da je BAGNO trenutno lider na tržištu BiH po pitanju kvalitetnog asortimana i sveobuhvatne podrške klijentima. Kao potvrda tome je činjenica da danas na ovom skupu prezentiramo novitete, a već sutra ih možete naći u BAGNO salonu.“

Tajnu BAGNO uspjeha otkrila nam je Alma Mušić, Voditeljica Promocije i PR-a za Grupu OBI/LUK/BAGNO:„ Sjajnim idejama, pažljivim osluškivanjem tržišta, te požrtvovanim radom kompletne BAGNO ekipe uspjeli smo kvalitetno odgovoriti na potrebe naših kupaca. Tokom ovih sedam godina zajedno sa našim kupcima, poslovnim partnerima i ostalim fantastičnim ljudima koje smo sreli na našem putu uspjeli smo kreirati respektabilan i prepoznatljiv brend kojem se vjeruje – BAGNO Svijet kupatila“.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *