Od devetnaestog vijeka, neoklasični stil stječe sve više i više sljedbenika. Toliko da danas, ova reinvencija neoklasicizma je “must have” u arhitekturi i dizajnu. Kao vodeća kompanija u definiranju trendova koji će obilježiti 2018. godinu, PORCELANOSA Group koristi ovaj obnovljeni klasični stil, a to čini kroz serije i zbirke koje se ističu zbog svojeg karaktera inovativnosti i ekskluzivnosti.

Porcelanosa & mramor

U Porcelanosi postoje materijali koji su tipični za neoklasični stil, kao što je mramor 31.6cmx90cm, retificirana Carrara bijeli mramor, jednom pečena zidna pločica identična je bijelom i poliranom mramoru, bez vene ili teksture. Jedinstveni i iznimno elegantan keramički dizajn koji omogučava neoklasični stil reflektiranja.

porcelanosa_tendencia-estilo-neoclasico-02-640x338

Osim toga, s većom širinom i ispisivanjem od bijelog Carrara mramora, Calacata retificirana jednom pečena zidna pločica ima bijelu i poliranu pozadinu sa sivim i bakrenim žilama, vodoravnim, okomitim ili dijagonalnim.

porcelanosa_tendencia-estilo-neoclasico-04-640x338

Trajna tekstura Venisa

Venisove zidne pločice s obrascima koji dopuštaju da čisti neoklasicizam bude reproduciran u interijerima u 2018. To je slučaj Zoe mat porculanskom pločicom u bijeloj ili Florencia mat zidnom pločicom dostupanom u bež, bijeloj i prirodnoj.

untitled

florencia_venis_1

Svi ovi izvanredni materijali iz PORCELANOSA Grupe učinit će 2018. godinu obilježenu najsuvremenijim duhom. Prošlost i budućnost puna ekskluzivnosti koja će ove nove godine predstaviti u najprestižnijim projektima.

Izvor: http://www.porcelanosa.com