Krajem Juna u Sarajevu je održana godišnja svečanost mentorskog programa za žene „mentoRING“, koji je ove godine spojio 190 mentorskih parova iz svih krajeva BiH. Cilj programa koji se provodi u organizaciji Centra za promociju civilnog društva je povezivanje uspješnih žena iz svijeta biznisa, politike, neprofitnog sektora, vlasti i medija sa mladim ženama iz cijele BiH, željnih znanja i prilike za napredovanjem.

„Pored toga što sam lično angažovana kao mentor, sjajnu podršku je pružila i Uprava kompanije LUK, te smo se istakli kao sponzor održavanja ove svečanosti sa svojim brendom BAGNO Svijet kupatila. Njegujemo zajedničke vrijednosti, odnosno da svojim primjerom, koliko smo u moći, podržimo pozitivan razvoj društva u kojem svi živimo i radimo“ istakla je Alma Mušić, Marketing i PR LUK Grupacije.

„Ovo sigurno nije jedini primjer kojim pokušavamo biti od dodatne koristi društvu, o čemu ćemo informirati javnost u narednom periodu. Pored toga što se možemo svrstati u kompanije koje su pokretači lokalnog razvoja, ne zanemarujemo ni socijalno ugrožene porodice“ zaključuju iz LUK Grupacije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *