U subotu, 25.04.2015. BAGNO lanac salona je proslavio svoj sedmi rođendan.

Tim povodom BAGNO ekipa je organizirala niz iznenađenja za goste ugostiteljskih objekata u Sarajevu. Cijela ideja je ustvari zasnovana na poslovnoj filozofiji koju promoviraju evo već sedmu godinu: „Zastati i uživati u trenutku“. Dio BAGNO harmonije, ali i neobične pažnje, BAGNO ekipa je poklonila Sarajlijama,  gosti su uživali u slatkim iznenađenjima, te su uzeli učešće i u neobičnoj nagradnoj igri. Oni sretne ruke dobili su, pored kupovnih olakšica, i krajnje simpatične poklone.

U razgovoru sa Almom Mušić, Voditeljicom Promocije i PR-a za Grupu OBI/LUK/BAGNO, saznajemo koja je tajna uspjeha brenda BAGNO:

„Tokom ovih sedam godina zajedno sa našim kupcima, poslovnim partnerima i ostalim fantastičnim ljudima koje smo sreli na našem putu uspjeli smo kreirati respektabilan i prepoznatljiv brend kojem se vjeruje – BAGNO Svijet kupatila. U želji da sa sugrađanima podijelimo radost našeg uspješnog poslovanja osmislili smo ova slatka iznenađenja, kao iskrenu gestu naše zahvalnosti na ukazanom povjerenju.“

Ukoliko ste planirali renoviranje kupatila, svakako posjetite Bagno salon, koji se nalazi na poznatoj adresi, Pijačna 14D, Stup. Znamo zasigurno da je BAGNO za svoje kupce pripremio i promociju noviteta iz domena uređenja interijera, praktično prikazanih u osvježenim izložbenim boksovima.

Kako su izgledala slatka iznenađenja prilikom proslave BAGNO 7. rođendana, održanog 25.04.2015, pogledajte u prilogu TV Hayat.

Još jednom se zahvaljujemo svim uposlenicima, partnerima i prijateljima koji su dio ove fantastične priče – BAGNO Svijet kupatila!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *