LUK Grupacija je 11.12.2015. organizirala prvi VIP Winter event. Događaj su svojim prisustvom uveličali vodeći stručnjaci i investitori iz domena novogradnje, arhitekture, projektovanja i izvođenja, te ostali značajni poslovni partneri LUK Grupacije iz zemlje i inostranstva.

„Iza nas je jedna uspješna i uzbudljiva godina u kojoj smo ostvarili dobre poslovne rezultate.To smo uspjeli zahvaljujuću povjerenju koje ste nam vi ukazali i naravno zalaganju svih naših uposlenika. Nadam se da ćemo i u narednoj godini realizirati uspješne projekte i okupiti se u još većem broju.“ riječi su Zlatka Adžovića, direktora LUK Grupacije.

  • VIP Winter event
    VIP Winter event

VIP Winter event je održan u Golf restoranu u Sarajevu. Goste je nasmijao šarmantni stand up komičar Marko Puljiz, a veče je do usijanja doveo koktel majstor izvodeći fire show. Za veselu atmosferu i zabavu do kasno u noć pobrinuo se bend BalkanEros.

LUK i BAGNO VIP Winter event će zasigurno postati tradicionalno mjesto okupljanja bosanskohercegovačke poslovne elite, te mjesto razmjene ideja za neke nove sjajne projekte.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *