Sa dolaskom dugoočekivanog ljeta, tako je i Bagno salon otvorio svoja vrata i u Bijeljini.

Salon se nalazi na adresi Stefana Dečanskog 103, mjestu poznatom kao Koridor.

Izložbeni dio čini 15  potpuno uređenih boksova koji na najbolji način vizualizuju široku ponudu iz asortimana visoko kvalitetnih proizvoda koje Bagno salon nabavlja za bh tržište za zadovoljstvo svojih kupaca. Prodajnu podršku čine arhitekte koji na stručan i inovativan način želje klijenata pretaču u stvarna rješenja kupatila.

Od asortimana je potrebno istaći keramiku svjetski vodećih proizvođača, sanitarije koje pored funkcionalnosti karakteriše i dizajn, te ostala prateća oprema velike kvalitete u širem cjenovnom dijapazonu.

„Potrudili smo se da na jednom mjestu okupimo najjače svjetske proizvođače, poput: Porcelanosa grupo, koja slovi za svjetskog lidera u proizvodnji keramike i sanitarne opreme, nadalje: Villeroy & Boch, Dornbracht, Jacuzzi, Catalano, Cotto D’Este, GranitiFiandre, Cezar, Hansgrohe,  u pitanju su izuzetno poznati brendovi koji pružaju sigurnost svojom tradicijom i potvrđenom kvalitetom. Osim toga, klijenti se mogu posavjetovati  sa našim arhitektama u samom izložbenom prostoru i potražiti dodatnu uslugu.“ Riječi su Dragana Grujičića, Bagno menadžera prodaje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *