Vlasnici kompanije, te LUK Grupacija dobitnici priznanja za najboljeg menadžera i kompaniju u 2009. godini Vlasnici LUK Grupacije Faruk Avdagić i Zlatko Adžović su dobitnici priznanja Najmenadžer 2009, dok je LUK Grupacija proglašena najboljom kompanijom u kategoriji Srednji biznis. Prema riječima gospodina Adžovića, ova priznata nagrada potvrđuje ispravne poslovne odluke u prošlosti, ali i stvara obavezu da se i u budućnosti provodi kvalitetna poslovna praksa.

„Želim istaći da ove nagrade pripadaju svim uposlenicima LUK Grupacije čiji je rad utkan u uspjeh kompanije. Sada imamo i dodatni podstrek da u predstojećim turbulentnim vremenima i nesigurnom okruženju damo svoj maksimum kako bismo opravdali titulu Najmenadžera.“

Priznanja su dodijeljena 10.12.2009. Banjoj Luci, na svečanoj 21. ceremoniji proglašenja Najmenadžera BiH. Od 2200 nominiranih, nagrade je dobilo 30 najzaslužnijih menadžera i kompanija s najboljim rezultatima u ovoj godini iz svih oblasti privrede u BiH.

Priznanje Najmenadžer u različitim privrednim kategorijama već 16 godina dodjeljuje Direkcija Agencije za izbor najmenadžera BiH Jugoistočne i Srednje Evrope Zenica i to prema odlukama međunarodnog žirija sastavljenog od najuglednijih menadžera i naučnih radnika iz regiona.

LUK Grupaciju sačinjavaju kompanije LUK doo, sa salonom ekskluzivne keramike BAGNO, te kompanija BAU&GARTEN doo, vlasnik franšize za OBI centre.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *