U subotu, 28.04. BAGNO lanac salona je proslavio svoj 4. rođendan i tim povodom iznenadili smo goste ugostiteljskih objekata u centru Sarajeva i Banjaluke. Cijela ideja je ustvari zasnovana na poslovnoj filozofiji koju promoviramo evo već četvrtu godinu: „Zastati i uživati u trenutku“. Dio BAGNO harmonije, ali i neobične pažnje, BAGNO ekipa je poklonila Sarajlijama i Banjolučanima,  gosti su uživali u slatkim delicijama, te su uzeli učešće i u neobičnoj nagradnoj igri. Oni sretne ruke dobili su pored kupovnih olakšica i krajnje neobične nagrade: BAGNO zlatnu ribicu ili proljetni BAGNO poklon set. U BAGNO duhu posjetioci su prijatno iznenađeni, pružena im mogućnost i da dobiju informaciju više o  BAGNO  lancu salona, uz poruku:

„Živimo brzim tempom, dan nam je ispunjen stresom i gužvama, zato usporite i uživajte u svakom danu. Našim idejama, inovacijama i savjetovanjem ovu poruku prenosimo i našim klijentima, pretačemo u rješenja kupatila i zajedno stvaramo prostor potpune harmonije.“

U susret proljeću i sezoni uređenja doma svakako krenite uz BAGNO potpuni servis, 3D prikaz idejnih rješenja i pratnju realizacije svakog projekta, jer misija BAGNO lanca salona je da unaprijedi kulturu uređenja interijera i pruži oazu mira i uživanja u Vašem savršenom kupatilu.

  • BAGNO_caffe_Slatko i Slano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *